Voor ieder vraagstuk dé efficiëntste oplossing

SDA (Schroeder Doorkoppel Ankers)

Een wapeningssysteem moet uiterst veilig zijn. Kies daarom voor een wapeningssysteem dat voldoet aan alle normeringen en een bewezen oerdegelijke kwaliteit heeft. De wapeningssystemen die u bij Schroeder bestelt, zijn in Duitsland geproduceerd. U kunt rekenen op korte levertijden, flexibiliteit en afspraak is afspraak. Heeft u afwijkende maten nodig? Ook dat regelen wij snel voor u.

SBA (Schroeder Bevestiging Ankers)

Schroeder Bevestiging Ankers Voor al u permanente en tijdelijke zekerheid bevestigingen. Voorbeelden: Gevelbouw, Hekwerk enz......

  • Toepasbaar in corrosie klasse IV met ETA Certificering!!!! 
  • Berekeningsofware Schroeder FixPro gebaseerd op CEN/TS 1992-4-1

STA (Schroeder Transport Ankers)

Het Schroeder transportankersysteem bestaat uit losse hijsankers en hijslussen. Bestel de hijsankers en hijslussen bij voorkeur als set; zo creëert u zelf het Schroeder transportankersysteem. De goede werking van het complete transportankersysteem wordt alleen gegarandeerd als u zowel het hijsanker als de hijslus van Schroeder toepast.

Maatwerk

Bij Schroeder kunt u doorsteekankers en injectiesystemen kopen die zorgen voor de hoogste prestaties in beton. Met deze stalen- en/of chemische systemen bevestigt u zware constructies zoals staalconstructies, bordessen, consoles en gevelsystemen.

Bekistingsmateriaal

Bent u op zoek naar centermateriaal oftewel bekistingsaccessoires? Schroeder biedt een breed assortiment centermaterialen aan waaronder centerpennen met toebehoor en snelspansystemen. Het centermateriaal heeft een ronde trilvaste spoed en is leverbaar in BS10, BS16 en BS15. We leveren elke gewenste lengte met een maximum van 3 meter.

Onze certificeringen:

Uiterste preciese is maximale zekerheid

De eigen R&D afdeling in Duitsland ontwikkelt en verbetert de hoogwaardige ankers, doorkoppelsystemen en accessoires.

Schroeder-Ankers b.v.

  • Radonstraat 10
  • 7031 GT Wehl
  • Nederland